Wyniki wyszukiwania dla łopatka pieczona w piekarniku krucha i soczysta

(3554)

Artykuły łopatka pieczona w piekarniku krucha i soczysta

Wszystkie

Informacje Przyrządzamy pieczoną szynkę na święta, by była soczysta i krucha

Na wigilijnym stole króluje karp, ale w święta Bożego Narodzenia nie może zabraknąć pieczonej szynki wieprzowej. Już w starożytności spożywano ją p...

4
Informacje Jak piec schab, aby był soczysty i kruchy? Zwróć uwagę na ten szczegół

Choć to jedno z najpopularniejszych w Polsce rodzajów mięs, to jednak najczęściej przygotowywane jest w jeden sposób. Schab i kotlety schabowe, bo...

10
Wideo Soczysty i kruchy boczek w piwie

Jeśli szukasz aromatycznej wędliny, którą możesz zaserwować bliskim, to wypróbuj przepis na boczek gotowany w piwie. Wychodzi kruchy i soczysty, a...

7
Wideo Soczysty i kruchy schab po sztygarsku

Ślązacy doskonale wiedzą, kim jest sztygar - to jeden z kierowników w kopalni, zajmujący się dozorem. Choć nazwa schabu nawiązuje do tego stanowisk...

6
Wideo Soczysty i kruchy boczek w piwie

Tak przygotowane mięso może być fantastycznym obiadem lub, gdy jest podane na zimno, aromatycznym dodatkiem do chleba. Jeśli chcesz przygotować boc...

9
Informacje Jak peklować mięso? Będzie idealnie kruche i soczyste

Peklowanie mięsa to element polskiej tradycji. To dość prosta czynność, która pozwala nie tylko przedłużyć mięsu trwałość, ale również nadaje mu wy...

40
Wideo Schabowy z kością. Niezwykle soczysty i kruchy

Masz ochotę na tradycyjny obiad w nieco innym wydaniu? Wypróbuj przepis na schabowego z kością, soczystą mizerię i ziemniaki. To świetne danie dla...

8
Informacje Śmierdzący piekarnik – jak wyczyścić go po pieczeniu?

Pieczenie potraw kojarzy się z rozproszonym po całym domu aromatem jedzenia. Niestety zdarza się też tak, że piekarnik przesiąka przykrym zapachem,...

6
Wideo Karczek z grilla w musztardowej marynacie. Soczysty i kruchy!

Co powiesz na karczek w musztardowej marynacie? Dzięki temu dodatkowi wychodzi naprawdę kruchy, soczysty i oczywiście pyszny! Jeśli planujesz rozpo...

5
Informacje 7 pomysłów na szaszłyki z grilla. Wychodzą kruche i soczyste

Wiosną - najczęściej podczas majówki - Polacy otwierają sezon na grillowanie. Niezależnie, czy przygotowują mięsne, czy wegetariańskie dania, ciesz...

24
Informacje Jak zamarynować schab na kotlety schabowe? Będą kruche, soczyste i mięciutkie jak masełko

Kotlety schabowe to jedna z najczęściej wybieranych opcji na niedzielny obiad. Nic w tym dziwnego. Zaserwowane z mizerią i chrupiącymi ziemniaczkam...

21
Informacje Jak zrobić soczystą i kruchą szynkę na Wielkanoc? Z przepisu Magdy Gessler zawsze wychodzi

Domowa wędlina to rarytas na wielkanocnym stole. Polacy nie wyobrażają sobie, żeby mogło jej zabraknąć. Tym bardziej że dużo osób wkłada ją do kosz...

23
Informacje Jak rozmrozić chleb w piekarniku?

Zdarza wam się kupować za dużo pieczywa, którego nie jesteście w stanie przejeść? Zamiast wyrzucać czerstwy chleb, lepiej wykorzystać go w kuchni d...

6
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Krem z pieczonych pieczarek, filet indyczy z piekarnika, placek tarty z orzechami i kakao

Ewa Wachowicz w swoich programach zachęca widzów do przygotowywania zdrowych i smacznych przepisów. W 463 odcinku opowie nieco więcej o kiszonkach,...

8
Informacje Łopatka wieprzowa - czy jest zdrowa i co można z niej zrobić? 7 przepisów na dania z łopatki wieprzowej

Łopatka wieprzowa to rodzaj mięsa, które dość często gości w polskiej kuchni. Trudno się temu dziwić - w końcu wyróżnia się ono dużą uniwersalności...

12
Informacje Pyszne ciasto z piekarnika – jak najlepiej je przygotować?

Słodkości są bliskie Twojemu sercu, ale chcesz, żeby były możliwie zdrowe? Przygotowuj je w domu! Piekąc domowe ciasteczka albo ciasta, masz kontro...

1
Informacje Ziemniaki z piekarnika, czyli aromatyczny dodatek do obiadu

Ziemniaki to jeden z najpopularniejszych dodatków do obiadu. Można je przygotować na wiele sposobów. Dzisiaj podpowiemy, jak zrobić pyszne ziemniak...

15
Informacje Jak długo pasteryzować ogórki konserwowe w piekarniku?

Pasteryzacja ogórków konserwowych to znana metoda przedłużania trwałości tych popularnych warzyw. Zabezpiecza przed rozwojem bakterii, grzybów i dr...

12
Informacje Rozgrzewające desery na chłodniejsze dni. Nie tylko z piekarnika

Krótsze dni i spadające temperatury często przywołują uczucie melancholii. Zima nie musi być jednak smutnym sezonem - wystarczy sięgnąć po aromatyc...

4
Informacje Kruche ciasteczka – jak je przygotować i dlaczego są tak smaczne?

Na co dzień i od święta. Idealne do kubka kawy lub herbaty. Chętnie sięgają po nie zarówno dzieci, jak i dorośli. Jak je zrobić, aby wyszły perfekc...

11
Wideo Porzeczki pod chmurką z bezy na kruchym spodzie

Szukasz pomysłu na wykorzystanie białek jaj? Zrób pyszną tartę z bezą i porzeczkami. Te letnie owoce to prawdziwa bomba witaminowa. Taki deser, z p...

31
Wideo Porzeczki pod chmurką z bezy na kruchym spodzie

Niezwykle lekki deser, który jest wprost idealny na lato. Kruchy spód w połączeniu z pysznymi porzeczkami i puszystą, bezową pianką zrobi prawdziwą...

2
1 2 3 4 5
. . .
z
162