Porzeczki pod chmurką z bezy na kruchym spodzie
Niezwykle lekki deser, który jest wprost idealny na lato. Kruchy spód w połączeniu z pysznymi porzeczkami i puszystą, bezową pianką zrobi prawdziwą furorę wśród twoich najbliższych. Wypróbuj przepis!
Polecane artykuły
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 249