Soczysty i kruchy boczek w piwie
Tak przygotowane mięso może być fantastycznym obiadem lub, gdy jest podane na zimno, aromatycznym dodatkiem do chleba. Jeśli chcesz przygotować boczek zapiekany w piwie dla swoich bliskich, najlepiej podaj go z tłuczonymi ziemniakami, buraczkami i wyrazistym sosem. Przekonaj się, jak zrobić to wspaniałe danie!
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 102
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 208