Grill - temat specjalny

Ruszyły rezerwacje na Fine Dining Week!

Festiwal sztuki restauracyjnej Fine Dining Week powraca pod hasłem #NowaGościnność! Wyjątkowe doświadczenia restauracyjne dostępne są w festiwalowej cenie w niemal 100 najlepszych Restauracjach premium w Polsce.

Restaruacja Gavi / Fine Dining Week / Fot. materiały prasowe

Nowa edycja Festiwalu – to opowieść o nowej gościnności, która obok doskonałych dań i kunsztu Chefa Kuchni determinuje całe doświadczenie kulinarne w Restauracji. #NowaGościnność to profesjonalna, ale przede wszystkim, przyjacielska i relacyjna obsługa. To pełnia doświadczenia, dzięki której Gość czuje, że wizyta w Restauracji jest karmieniem emocji na każdym poziomie – talerza, atmosfery, obsługi. Gość jest najważniejszy. To idea tegorocznej edycji Fine Dining Week.

Wybitne doświadczenia i najlepsze Restauracje w okazyjnej cenie!

Festiwal Fine Dining Week odbędzie się w największych regionach Polski: Krakowie, Poznaniu, Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu, oraz na Śląsku, w Szczecinie i Łodzi. W ramach Festiwalu odwiedzić można najlepsze Restauracje premium w Polsce, zarówno z póki fine dining, jak i ambitnych i aspirujących Restauracji ze świetnym produktem i warsztatem. Swoje popisowe menu przygotuje blisko 100 Restauracji – wśród nich poznański Dram Bar: Cocktails & Kitchen, śląski Bluebell by Natura Residence **** (Siewierz), Karkut w Szczecinie, trójmiejska Niesztuka, stołeczna La Rotisserie oraz OKWineBar we Wrocławiu.

Na Gości czekają doświadczenia restauracyjne dostępne w specjalnej festiwalowej cenie: 3 dania + amuse-bouche + koktajl za 99 zł, 5 dań + amuse-bouche + koktajl za 179 zł, oraz większe, rozbudowane menu w cenie powyżej 199 zł. Tegoroczny Partner Festiwalu Roku Gin zadbał o festiwalowe koktajle - do rezerwacji można dodać Roku Gin & Kinley Tonic Water (tradycyjne połączenie ginu z tonikiem) lub Roku Kyoto Club (orzeźwiający koktajl z zieloną herbatą i sokiem malinowym). Dzięki Partnerowi Koktajlowemu - Kinley - dostępna jest również wersja bezalkoholowa - moktail Kinley Elderflower Zero.

Odkryj Nową Gościnność i rezerwuj doświadczenia smakowe już teraz na stronie Festiwalu. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w Restauracji podczas Fine Dining Week jest przewidziana na 120 minut. 

Opracowanie: Sylwia Cisowska

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Dania główne Kluski kładzione z czosnkiem niedźwiedzim

Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...

Odsłon: 3562

30 min
15
Dania główne Kurczak ze szparagami

Kurzak ze szparagami to propozycja na obiad, która świetnie sprawdzi się na c...

Odsłon: 154

15 min
1
15 min
43
Dania główne Kotlety z groszku

Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...

Odsłon: 14933

30 min
8

Polecane artykuły

Informacje Możesz zrobić oliwę, pastę do kanapek lub syrop. Jak wykorzystać stokrotki w kuchni

Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...

2
Ewa gotuje Ewa gotuje: Chleb na zakwasie żytnim, biała kiełbasa i kalafior z grilla, ciasteczka ryżowe

Zastanawiacie się jakie pyszności zaserwować z grilla bliskim i znajomym? Ewa Wachowicz w autorskim programie "Ewa gotuje" podzieli się z widzami z...

1
Informacje Przewodnik po serach pleśniowych. Możesz tego nie wiedzieć

Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...

4
Informacje Nowa, bardzo zdrowa ryba. Jakie właściwości ma brama i jak ją przyrządzić?

Ryby to źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, które są niezbędnym elementem diety. W popularnych supermarketach pojawiła się nowa, tania ryba. Brama...

17