Julia Oleś i Osi Ugonoh o udziale w programie „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. „Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników!”

Jutro wrota Piekielnej Kuchni otworzą się już po raz 7! Komu uda się przetrwać, a kogo pochłonie piekielny ogień?

Fot. materiały prasowe/Polsat/Krystian Szczęsny

Był większy stresik, niż się spodziewałam! Były takie momenty, gdzie nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Ten stres jednak trochę ogłupiał. Starałam się, jak mogłam, ale były takie momenty, gdzie nie panowałam tak dobrze ,jakbym to zrobiła w normalnym życiu. Widzowie dostaną bardzo dużo „surowych”, prawdziwych emocji!

- mówi uczestniczka Osi Ugonoh.


Uczestnicy zapowiadają nieprzyzwoicie wielką porcję emocji, bo sami mają niepohamowany apetyt na zwycięstwo. Stawka jest wysoka! Zwycięzca zdobędzie 100 tysięcy złotych i staż w jednej z restauracji Mateusza Gesslera.

Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników! W programie wszyscy jesteśmy bardzo autentyczni, w takim formacie nie da się udawać dłużej niż przez kilka dni, a w sytuacji, gdy mamy ekstremalne emocje i poznajemy się, jesteśmy ze sobą 24h na dobę, to jesteśmy najbardziej autentycznymi wersjami siebie.

–  mówi  o uczestnikach Julia Oleś.


Czternastu kucharzy będzie musiało się zmierzyć nie tylko z wyzwaniami kulinarnymi. Trzeba mieć piekielnie mocne nerwy, żeby ze spokojem przyjąć surowe oceny nowego szefa, jednego z najbardziej uznanych polskich mistrzów kuchni, Mateusza Gesslera. 

Po pierwsze byłam zaskoczona, że Mateusz Gessler będzie naszym szefem i przewodnikiem piekielnej kuchni. Po drugie muszę przyznać, że jestem zaskoczona tym, jak ogromną klasę i łagodność pokazuje pomimo tego, że jest oczywiście sprawiedliwym, surowym sędzią. Nigdy nie czujemy się przez niego obrażani. Czujemy się przy nim bardzo bezpiecznie. Wiemy, że czasem musimy usłyszeć gorzkie słowa, ale one nigdy nie są bolesne.

– dodaje Osi.


Kto z nich zapamięta menu, kto wytrwale będzie się uczył nowych technik, kto udźwignie opaskę kapitana i poprowadzi drużynę do zwycięstwa? Kto przeceni swoje umiejętności i ugnie się pod presją czasu i wymagań szefa kuchni Mateusza Gesslera? 

„Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia” od 31 sierpnia w każdą środę o godz. 20:00 w Telewizji POLSAT.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Ciasto z masą sernikową

Proste w przygotowaniu i szybkie ciasto. Połączenie czekoladowego spodu z mas...

Odsłon: 2256

15 min
7

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

2
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1