Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
blender
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5403
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5403
Składniki
Paprykę można opalić na grillu lub zwyczajnie na palniku z gazem- bezpośrednio. Skórkę się zdejmuje.
Składniki najlepiej jest wrzucić do kielicha blendującego- mają pozostać wyczuwalne kawałeczki składników. Orzechy można lekko podprażyć ale niekoniecznie. Jeszcze czosnek, chili, kumin, oliwa, sól i sok z cytryny, miód. Gotowe! W niektórych wersjach dodaje się natki, albo zastępuje miód z sokiem z cytryny, melasą z granatów.
Smacznego :)