419. odcinek "Ewa Gotuje"
W nowym odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz po raz kolejny zaskoczy nas nowymi, niepowtarzalnymi przepisami na pyszne dania. Gotowanie rozpocznie od zielonej zupy krem ze świeżego szpinaku, na danie główne poda puszyste drożdżowe racuchy z domową konfiturą, natomiast na deser pokaże przepis na blamanż – francuski przysmak, który zachwyci smakiem niejedno podniebienie.
Polecane artykuły
Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...
Zastanawiacie się jakie pyszności zaserwować z grilla bliskim i znajomym? Ewa Wachowicz w autorskim programie "Ewa gotuje" podzieli się z widzami z...
Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...
Ryby to źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, które są niezbędnym elementem diety. W popularnych supermarketach pojawiła się nowa, tania ryba. Brama...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3460
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
- Azjatycka
- Polska
- Indyjska
- Orientalne
- Warzywa
- Papryka
- Owoce
- Orzechy
- Pistacje
- Przyprawy
- Imbir
- Kolendra
- Kotlety
Odsłon: 14744
Sałatka z grillowanych lub pieczonych warzyw i sera feta - kolorowa, pełna sm...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Bałkańska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Owoce
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Kolendra
Odsłon: 39