Ewa_Gotuje

UGOTOWANI, jakich jeszcze nie znacie!

Odcinki specjalne już od 3 listopada! A w nich „świńskie zabawy przy brandy”, "diabelksi młyn", „atakująca krewetka” oraz „śliczny indeks glikemiczny”...

ODCINEK 40, emisja: czwartek, 6.11 o godzinie 20.50.

Czas na finał! Podczas tej kolacji dyrygować będzie Kasia Klich - piosenkarka, kompozytorka, autorka tekstów do piosenek i książek dla dzieci. Prywatnie dobra żona, która nie zamierza „zamieniać na lepszy model" swojego męża - Jarosława Płocicy, znanego jako Yaro. Kasia jest fanką kuchni vegańskiej i przyjmuje za punkt honoru, przekonanie swoich mięsożernych gości do tego rodzaju smaków. Na jej stole królować będą: „strączek, palma, korzeń - lepiej być nie może", „z morza, z drzewa, z krzaczka - całkiem zgrana paczka" oraz „śliczny indeks glikemiczny". Czy te nietuzinkowe dania podpasują gościom Kasi? Kto uzna je za hipsterskie, a kto poprosi o dokładkę? Podczas tego wieczoru również będziemy świadkami szczerych wyznań Gwiazd. Dowiemy się kto sypia z Witkowskim, kto pracował w prosektorium i czy można przesunąć granice tolerancji Filipa Chajzera...

Na finale kolacji u Kasi poznamy także zwycięzcę tego niecodziennego pojedynku w „Ugotowanych". Czy wizja Filipa będzie miała szansę się ziścić? Zapraszamy do oglądania odcinków specjalnych - od poniedziałku do czwartku o godzinie 20.50 na antenie TVN!


Źródło: Informacja Prasowa/Smaker.pl

1 2 3 4
z
4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Barszcz z botwinki

Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...

Odsłon: 55

60 min
1
>60 min
11
Sałatki Sałatka w kilka minut

Sałatka prosta w przygotowaniu i tylko z kilku składników, a przygotujesz ją...

Odsłon: 348

15 min
2

Polecane artykuły

0
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

3
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

11