„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu! Startują castingi do programu.

Po kilkuletniej przerwie Telewizja Polsat wraca z kulinarnym reality show „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. Ruszyły właśnie castingi do kolejnej edycji kulinarnego show, które podbiło serca widzów na całym świecie.

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu

Amerykańska edycja wykreowała gwiazdę Gordona Ramsay’a. Liczne kolejne edycje m.in. w Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji oraz na Litwie i Ukrainie gromadziły miliony widzów, którzy śledzili poczynania uczestników.                             

W poprzednich sześciu edycjach polskiej wersji rolę szefa pełnili Wojciech Modest Amaro i Michał Bryś. Tym razem na czele polskiej piekielnej kuchni stanie nowy szef!

Ostra selekcja ma wyłonić podczas castingów grupę pasjonatów gotowania, którzy powalczą o wygraną, czyli nagrodę pieniężną w wysokości 100 tys. zł.  Skompletowanie składu uczestników potrwa kilka tygodni. Poszukiwani są ochotnicy, którzy będą gotowi zamknąć się w willi, bez kontaktu ze światem zewnętrznym przez kilka tygodni, aby oddać się swojej największej pasji – gotowaniu i zawalczyć o własne marzenie o pracy w prawdziwej restauracji.  

Uczestników czeka ognista przeprawa – mocna szkoła życia i gotowania pod okiem profesjonalistów. Aby wziąć udział w castingu, należy wypełnić formularz na stronie hellskitchen.polsat.pl.

Nowa seria programu ma pojawić się na antenie stacji w jesiennej ramówce. Producentem wykonawczym reality show jest firma Jake Vision.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
15

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1