Zielone smarowidło na kanapki
Wszelkiego rodzaju pasty kanapkowe to świetna opcja na śniadanie, przekąskę lub kolację. Tym bardziej, że możemy je przygotować poprzedniego dnia, zamknąć w słoiczku i delektować się podczas kolejnych posiłków. Polecamy przepis na smaczną i zdrową, zieloną pastę. Smacznego!
Polecane artykuły
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
- Grill
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
- Jajka
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135