Pistacjowe spaghetti
Lubisz kuchnię włoską? Jeśli tak, koniecznie musisz wypróbować przepis na pistacjowe spaghetti. Połączenie chrupiących pistacji, świeżych nut cytryny i mięty oraz wyrazistego parmezanu, z pewnością podbije kubki smakowe nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Polecane artykuły
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...