Marokańskie szaszłyki z cytrynowo-oliwkowym winegretem
Robi się je bardzo szybko, a smakują po prostu wyśmienicie. Szaszłyki zatopione są w aromatycznej marynacie i usmażone na patelni. Tę potrawę możesz podać na obiad, kolację lub jako przystawkę na spotkaniu ze znajomymi. Wypróbuj ten prosty przepis.
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53