Letnia zupa z żółtej fasolki szparagowej
Sezon na żółtą fasolkę szparagową trwa krótko, dlatego należy go w pełni wykorzystać. Żółta fasolka zawiera witaminę C i A, beta-karoten oraz ma właściwości przeciwutleniające, dzięki czemu pomaga w walce z wolnymi rodnikami. Przygotuj pyszną zupę z żółtej fasolki, która świetnie sprawdzi się na letni obiad.
Polecane artykuły
Sezon na szparagi trwa dosyć krótko, dlatego warto w pełni go wykorzystać. W sklepach znajdziemy różne rodzaje, zielone, białe, a czasem nawet fiol...
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Bez glutenu
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Tymianek
Odsłon: 56