Fish and chips! Angielski klasyk, frytki z rybą!
Wybierz się w kulinarną podróż do Wielkiej Brytanii i przygotuj jedno z najpopularniejszych dań tamtejszej kuchni. Ryba z frytkami, czyli fish and chips to klasyk, który zasmakuje każdemu. Delikatna ryba w chrupiącej panierce, pyszne, złociste frytki, to obiad, któremu trudno się oprzeć. Pycha!
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Wieprzowina
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Kanapki
- Kiełbasy
- Dla zdrowia
Odsłon: 138