Buraczane kopytka. Moc witamin w tradycyjnym daniu
Przekonaj się, jak zrobić buraczane kopytka z parmezanem i chipsami z pietruszki. To świetna przekąska na lunch, obiad lub kolację. Z tego przepisu wychodzą naprawdę pyszne.
Polecane artykuły
Podczas tegorocznej majówki planujesz przygotować schab z rusztu? Jeśli tak, koniecznie zapoznaj się z przepisami, które w 510. odcinku programu "E...
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88282
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 44