Grill - temat specjalny

Redakcja Smaker.pl

Smaker to jeden z największych i najstarszych serwisów kulinarnych w Polsce. Znajdziecie w nim sprawdzone przepisy kulinarne oraz tysiące ciekawostek, specjalistycznych artykułów oraz porad z zakresu gotowania, a także zdrowego odżywiania.

Zespół redakcyjny Smaker.pl

Od 2008 roku Smaker stanowi źródło inspiracji dla czytelników z całego świata. Obecnie, co miesiąc nasz serwis odwiedza ponad 4 miliony użytkowników, poszukujących pomysłów zarówno na tradycyjne jak i nowoczesne dania.

Każdego dnia dbamy o to, aby wszystkie prezentowane przez nas informacje były rzetelne i dokładnie zweryfikowane, a tym samym zasługiwały na wasze zaufanie.

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, dietetyki oraz żywieniowych nowinek. Poznaj bliżej nasz zespół!

Sylwia Cisowska

Absolwentka politologii oraz dziennikarstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Dziennikarka z wieloletnim doświadczeniem, od ponad 8 lat związana z serwisem Smaker. Obecnie kieruje pracami zespołu redakcyjnego serwisu. Kulinaria są jej pasją zarówno zawodowo jak i prywatnie. Namiętnie kolekcjonuje książki kucharskie. W wolnym czasie, poza gotowaniem, zajmuje się fotografią, nauką języka włoskiego i walką o to, by rośliny w jej domu przeżyły.
Czytaj więcej >>

Joanna Cebulak-Brzykcy

Magister administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu na Uniwersytecie Jagiellońskim. Absolwent podyplomowych studiów edytorskich. Dziennikarka, copywriter i wykładowca akademicki z wieloletnim doświadczeniem. Jest częścią zespołu redakcyjnego - tworzy treści do serwisu i social mediów. Prywatnie pasjonatka włoskiej kuchni, tenisa, podróży i poznawania nowych kultur.
Czytaj więcej >>

Anna Hutek-Brzezinka

Magister Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Redaktor z doświadczeniem content marketingowym, tworzy teksty z zakresu zdrowia, kulinariów oraz dietetyki. Wolny czas spędza aktywnie, chodząc na siłownię, zajęcia taneczne, biegając czy spacerując z psem. Uwielbia podróże, słuchanie audiobooków oraz czytanie książek.
Czytaj więcej >>

Joanna Jagodzińska

Mimo iż ukończyła studia humanistyczne, w redakcji Smaker.pl zajmuję się przede wszystkim pracą nad rozwojem serwisu i aplikacji. W wolnym czasie lubi oglądać kryminalne seriale, czytać biograficzne książki i zgłębiać wiedzę na temat behawiorystki zwierząt. 
Czytaj więcej >>

Diana Polska-Pękala

Absolwentka pierwszego stopnia Elektronicznego Przetwarzania Informacji na Uniwersytecie Jagiellońskim oraz drugiego stopnia Socjologii na Akademii Górniczo-Hutniczej. Zawodowo produktowiec, który uwielbia obserwować pracę nad rozwojem serwisu i aplikacji. Prywatnie jej największą pasją jest poznawanie nowych smaków, zapraszanie gości, gotowanie i pieczenie różnorakich słodkości dla bliskich. Oprócz kuchni uwielbia spędzać czas przy maszynie, tworząc kreacje dla siebie i najmłodszych członków rodziny.
Czytaj więcej >>

Chcesz się z nami skontaktować? Masz sugestie lub uwagi? Napisz do nas na adres: smaker@firma.interia.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
11
Ciasta Czarna Mauka

Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...

Odsłon: 2035

60 min
12

Polecane artykuły

Informacje Przewodnik po serach pleśniowych. Możesz tego nie wiedzieć

Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...

1
Informacje Nowa, bardzo zdrowa ryba. Jakie właściwości ma brama i jak ją przyrządzić?

Ryby to źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, które są niezbędnym elementem diety. W popularnych supermarketach pojawiła się nowa, tania ryba. Brama...

15
Informacje Grillowanie może być zdrowe. Oto kilka pomysłów na wyjątkowe przysmaki z rusztu

My, Polacy, uwielbiamy grillować. Pierwsze ciepłe dni zachęcają do wyciągnięcia sprzętu z piwnic i garaży. W końcu to doskonała okazja, by spędzić...

0
Quizy Gdzie ukryto szparagi? Zagadka na spostrzegawczość

Wielu Polakom maj kojarzy się z rozpoczęciem sezonu grillowego. W tym roku szczególną popularnością na wiosnę cieszą się też szparagi. Postanowiliś...

2