Grill - temat specjalny

Anna Hutek-Brzezinka

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje z dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Annę Hutek-Brzezinkę – dziennikarkę serwisu Smaker.pl

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Anna Hutek-Brzezinka

Do redakcji Smaker.pl dołączyłam w 2022 roku. Tworzę treści związane z kulinariami, zdrowiem i dietetyką. Pochodzę z Mysłowic, jestem absolwentką Dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Moje doświadczenia zawodowe są silnie związane z marketingiem, pracowałam między innymi w agencji marketingowej oraz jako specjalista ds. content marketingu. Zawsze jednak najbardziej ciągnęło mnie do pisania, dlatego obecnie realizuję się na stanowisku redaktora. 

Prywatnie dbam o to, aby każdego dnia spędzać czas aktywnie, siłownia, zajęcia taneczne, bieganie czy spacery z psem to element mojej codziennej rutyny. Niemal zawsze w słuchawkach towarzyszą mi audiobooki, najczęściej wybieram literaturę piękną, kryminały, thrillery, powieści historyczne, nie pogardzę również dobrą fantastyką. Nie wyobrażam sobie życia bez podróży – tych małych i dużych.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Muffinkowe babeczki z dżemem

Babeczki upiekłam na majówkę, przepis bardzo prosty i szybki , a babeczki sma...

Odsłon: 41

30 min
4
30 min
3

Polecane artykuły

Informacje Przewodnik po serach pleśniowych. Możesz tego nie wiedzieć

Sery pleśniowe cieszą się dużym zainteresowaniem, choć mówi się, że do ich jedzenia trzeba dojrzeć. Rzeczywiście przysmak mało komu smakuje za pier...

0
Informacje Nowa, bardzo zdrowa ryba. Jakie właściwości ma brama i jak ją przyrządzić?

Ryby to źródło zdrowych kwasów tłuszczowych, które są niezbędnym elementem diety. W popularnych supermarketach pojawiła się nowa, tania ryba. Brama...

15
Informacje Grillowanie może być zdrowe. Oto kilka pomysłów na wyjątkowe przysmaki z rusztu

My, Polacy, uwielbiamy grillować. Pierwsze ciepłe dni zachęcają do wyciągnięcia sprzętu z piwnic i garaży. W końcu to doskonała okazja, by spędzić...

0
Quizy Gdzie ukryto szparagi? Zagadka na spostrzegawczość

Wielu Polakom maj kojarzy się z rozpoczęciem sezonu grillowego. W tym roku szczególną popularnością na wiosnę cieszą się też szparagi. Postanowiliś...

2