Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z pieczarkami"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8925
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 284
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2920
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 62
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8925
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 132
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 284
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2920
Składniki
Kości włóż do 2 l zimnej wody, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj pół godziny. Dodaj pokrojoną włoszczyznę, przyprawy, wypłukaną kaszę, pół łyżki masła.
Pieczarki obierz, umyj, pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej drugą część masła z olejem, podduś na niej pieczarki z rozmarynem, solą i pieprzem. Dodaj je do wywaru, gotuj 20 minut.
Czas: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień