Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 237
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 114
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 607
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 237
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 114
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 607
Składniki
Jajka wbij do wysokiej miski, dodaj szczyptę soli, mąkę, wodę i mleko, wymieszaj na koniec dodaj roztopione masło. Zmiksuj na gładko i odstaw na 15 minut.
Patelnię rozgrzej i smaruj cienko olejem za pomocą pendzęlka przed każdym naleśnikiem, wlej porcję ciasto i usmaż z obu stron.