Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko pięć składników i przyprawy. Prosta zupa gotowa w pół godziny
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 51
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 90
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 51
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 90
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 275
Składniki
Marchewkę i ziemniaki kroimy w plasterki. Ziemniaki kroimy w kostkę.
Do garnka dodajemy puszkę białej fasoli i sprasowane ząbki czosnku. Zalewamy litrem wody i blendujemy. Następnie dodajemy pokrojone warzywa, kolejną puszkę fasoli i kiełbasę.
Do zupy dodajemy 4 liście laurowe, 6 kulek ziela angielskiego, dużą szczyptę pieprzu i łyżkę majeranku. Gotujemy około 30 minut na średnim ogniu do miękkości warzyw. Smacznego