Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa tajska z mięsem"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 66
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 66
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Składniki
Kostkę rosołową rozpuść w wodzie. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień. Wsyp warzywa chińskie i gotuj na małym ogniu 10 minut.
W tym czasie uformuj z mięsa mielonego małe kulki i dorzuć je do garnka wraz z makaronem.
Masło podsmaż z mąką, dodaj do zupy, wymieszaj i rozlej na talerze. Udekoruj natką i koperkiem.
Róża Turok z Zielonej GóryŹródło: Super TV