Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa pomidorowa"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1886
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 715
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1886
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 715
Składniki
Obraną włoszczyznę oraz mięso i przyprawy włóż do garnka. Zalej 1 l zimnej wody. Gotuj 40 minut.
Gotowy wywar przecedź. Dodaj pomidory z puszki i przecier pomidorowy. Zupę zagotuj. Przypraw vegetą, bazylią oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Żółty ser zetrzyj na tarce. Dodaj serek śmietankowy, resztę bazylii, natkę i szczypiorek. Wymieszaj ze śmietaną. Przypraw.
Naleśniki posmaruj pastą. Zwiń. Ruloniki pokrój w plasterki. Nadziej na wykałaczki. Podawaj w miseczkach z zupą.Źródło: Telemax