Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa meksykańska z czerwoną fasolą"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 31
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 83
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 272
Składniki
Wołowinę opłucz, osusz, potnij na kawałeczki. Cebule obierz, posiekaj. W garnku rozgrzej olej. Wrzuć mięso. Zrumień je na dużym płomieniu.
Dodaj cebule i smaż razem jeszcze chwilę. Następnie zalej bulionem. Poczekaj, aż całość zawrze, po czym zmniejsz płomień i gotuj pod przykryciem około 35 minut.
Fasolę i kukurydzę osącz. Papryki oczyść, pokrój w kostkę. Pomidory rozgnieć widelcem. Przygotowane wrzuć do zupy ok. 7 minut przed końcem gotowania.
Przypraw na pikantnie słodką papryką, chili, solą, pieprzem. Przed podaniem zupę udekoruj natką oraz chipsami kukurydzianymi.Źródło: Tina