Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki, cukinia, seler i cebula to warzywa, które razem połączone tworzą wyjątkowy smak ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 34
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 355
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 34
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 355
Składniki
Z gołąbka i zielonego selera przygotować wywar. Dodać pokrojone w plastry ziemniaki seler, zagotować. Na oliwie usmażyć cebulę i cukinię. Przyprawić. Następnie usmażone jarzyny przełożyć do zupy, zagotować.
Całość dokładnie zmiksować ( łącznie z obranym mięsem z gołąbka). Podawać np. z kleksami ze śmietany i świeżym majerankiem. Smacznego!