Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sycąca zupa z tzw wkładką. Gdy zostanie nam rosół (po niedzieli:)) Robię ją kiedy mam ochotę na lekki jednodaniowy obiad.
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 77
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2804
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 77
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2804
Składniki
W rosole ugotować marchewkę i pietruszkę startą na dużych oczkach. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Gdy będą prawie ugotowane dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości kapusty od czasu do czasu mieszając. Na koniec dodać kawałki mięsa z rosołu i natkę pietruszki. doprawić solą i pieprzem.
Smacznego!!!