Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 56
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5369
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 263
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 56
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5369
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w plasterki i poddusić z papryczkami.W bulionie ugotować do miekkości dynie z przetartym imbirem.Do dyni przełożyć podduszoną cebulę chwilę razem podgotować i zmiksować na krem.Na patelni po cebuli pozpuścić serek ze śmietaną. Dodać do zupy.Podawać z grzankami.
Dla nadania orientalnego smaku dodaje startą skurkę i sok z limonki oraz łyżkę pasty z kolendry.
Bułkę pokroić na kromki,na patelni podgrzać oliwę i podsmarzyć kroki na złoty kolor .Po zdjęciu z patelni natrzeć czosnkiem.Można też położyć starty sez żółty i zostawić na chwilę na patelni aż ser się rozpuści.