Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupę, każdy zje z przyjemnością, łatwa w przygotowaniu, na bazie warzyw, bez dodatku mięsa. Aromatyczna, rozgrzewająca zupa, daj się skusić.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Składniki
1.Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę w garnku na rozgrzanej oliwie. 2. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w małe paseczki i dodaje do warzyw. 3. Następnie dodaję pomidory, koncentrat pomidorowy, kostkę warzywną, wodę, cukier, majeranek, słodką paprykę, cząber, sól i pieprz, gotuje 15 minut. 4. Na koniec dodaję fasolę i jeszcze gotuję 8 min.
5. Zupa gotowa, podaje z pieczywem. 6. Smacznego.