Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cenne źródło witamin z sezonowych owoców w pysznej chłodnej zupce.
mikser, garnek
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 82
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 82
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Składniki
1. Owoce dokładnie opłukać. Włożyć do garnka i zalać wodą. Dodać cukier, cukier waniliowy, sok z cytryny oraz cynamon. 2. Zagotować i gotować na małym ognio przez kilka minut. 3. Białka ubić na sztywną pianę, stopniowo dosypując cukier. 4. Czekać aż chłodnik ostygnie. Przed podaniem udekorować kluseczki z ubitej piany. Smacznego! :)