Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna propozycja podania poczciwego schabowego :-)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19575
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 17
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 399
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19575
Składniki
Mięso przyprawić sola i pieprzem, wstawić na 1 godz. do lodówki. Obsmażyć z obu stron delikatnie i ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Pieczarki pokroic w talarki, cebulę w piórka i warstwami wyłożyć na mięso (mięso - cebula - pieczarki). Wszystkie składniki sosu wymieszać i polać nim równomiernie zawartość naczynia.
Piec w temp. 18, stopni ok. 50-60 min. Smacznego :-)