Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 115
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1963
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2721
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 115
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1963
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2721
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 717
Składniki
1. kotlety rozbić dość cienko, doprawić solą i pieprzem, odstawić 2. cebule cienko pokroić w piórka, paprykę w paski, 3. kotlety posmarować cienko majonezem, położyć plaster szynki, na to paprykę i cebulę oraz plaster mozzarelli, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, 4. roladki obsmażyć na oleju na rumiano, podlać wodą, dusić do miękkości, sos zagęścić mąką i ew. śmietaną, doprawić sosem sojowym, solą i pieprzem, smacznego