Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona szynka w musztardzie z gorczycą to idealna propozycja na świaeczy stół i nie tylko. świetna na ciepło jak i zimno.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 418
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19580
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 87
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 418
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19580
Składniki
Szynkę nacieramy musztardą i gorczycą. Odstawiamy na minimum dwie godziny. Szynkę wykładamy do naczynia żaroodpornego, wlewamy wodę. Posypujemy liściem laurowym, zielem angielskim i pieprzem czarnym. Pieczemy 1,5 godziny w 180 stopniach. Od czasu do czasu w trakcie pieczenia polewamy sosem z pieczenia. Podajemy na ciepło lub zimno. Smacznego ;)