Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka zrobiona jest ze swojskim salcesonem z ryby i warzyw oraz dodanym jajkiem. Polecam.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 87
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Na kromkę chleba układamy listki sałaty rzymskiej lub innej. Na wierzch kładziemy plaster salcesonu z ryby. Możemy dodać plasterek cytryny, ale niekoniecznie, gdyż w skład salcesonu użyłam pieprzu cytrynowego i smak salcesonu jest idealny, nie potrzebujący zakwaszania cytryną. Smacznego!!!