Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla klasycznej jajecznicy, która dzięki niesamowitej "czarnej soli" kala namak doskonale imituje smak jajka.
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 133
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2054
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 723
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20230
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 133
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2054
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 723
Składniki
Tofu kruszyny w palcach i podsmażamy na odrobinie oleju, aż nabierze złotego koloru.
Dodajemy wodę, szczypiorek, pieprz, kurkumę i nieaktywne płatki drożdże. Gotujemy do całkowitego zredukowania płynu.
Doprawiamy czarną solą (najlepiej robić to stopniowo, nie dodając zbyt dużej ilości na raz), mieszamy i podajemy że świeżym pieczywem.