Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dzisiejsze śniadanie to chrupiąca z zewnątrz bagietka z rozpuszczającym się w środku serem gostyńskim. Bagietka polana ketchupem. Smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu. Polecam.
nóż, folia aluminiowa, blaszka,
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8939
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2935
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8939
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 37
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2935
Składniki
Bagietkę pokroić pod skosem lecz nie do końca, w każdy otwór po rozłożeniu włożyć pół plasterka sera , plasterek masła , delikatnie oprószyć solą oraz majerankiem wymieszanym z ziołami prowansalskimi. Ułożyć w blaszce wyłożonej folią aluminiową i zapiec do rozpuszczenia sera. Po upieczeniu wyjąć , polać ketchupem. Smacznego.
Przygotowanie bagietki.
Bagietka po zapieczeniu.