Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna przygotowaną na śniadanie. Przygotowana jak sama nazwa mówi z ugotowanych na twardo jajek , szynki oraz cebulki zielonej. Wszystko połączone z majonezem daje nam bardzo smaczną pastę na pieczywo.
garnek, miska lub talerz, widelec, nóż,
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i rozgnieść widelcem . Plastry szynki pokroić w małe paseczki lub w drobną kostkę. Cebulkę zieloną posiekać . Jajka wymieszać z pokrojoną szynką oraz posiekaną cebulką, doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość połączyć z majonezem.
Pasta gotowa do spożycia.