Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 93
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 276
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 53
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 93
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 276
Składniki
Parówki podgrzać na gorącej wodzie, ser pokroić na paski.Parówki naciąć ale nie do końca. Posmarować w środku musztardą i włożyć pasek sera. Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku, spiąć wykałaczką. Ułożyć na blaszce, Skropić stopionym masłem i wstawić na 10 minut do rozgrzanego piekarnika. Kiedy boczek lekko się zarumieni a ser stopi, danie jest gotowe.