Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są po prostu przepyszne :)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 14
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 14
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
Do mąki kokosowej dodać produkty sypkie, sól, sodę, cukier i wymieszać. Jajko rozbełtać z maślanką i letnim masłem i dodać do mąki. Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
Patelnię rozgrzać. Nakładać przygotowane ciasto. Smażyć z dwóch stron. Podawać z jogurtem, syropem klonowym, lub innym produktem wedle gustu. Smacznego!