Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie smaków!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Pieczywo zrumieniłam na suchej patelni i potem skropiłam je oliwą smakową- czosnkowo, chili, prowansalską. Grzanki można po prostu natrzeć czosnkiem. Kupiłam gotowe pokrojone mięso na tatara. Dodałam do niego znowu oliwy smakowej, kilka łyżek wody filtrowanej i wyrobiłam masę. Woda jest konieczna, mięso będzie delikatniejsze w konsystencji. Grzanki posmarowałam tatarem, udekorowałam plastrami grzybów, posiekaną cebulką i kaparami. Całość posypałam pieprzem i przed konsumpcją skrapiałam sokiem z cytryny. Grzyby dodają głębokiego smaku, kapar jest zarazem słony i lekko octowy. Smacznego :)