Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sympatyczne kanapki dla miłośników psiaków:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Pieczywo smarujemy masłem lub pastą jajeczną.
Plasterki mortadeli dzielimy na połówki.
Rzodkiewkę kroimy w plasterki.
Z plasterków sera salami tworzymy plamki na pyszczku.
Z plasterków rzodkiewki i oliwek wykonujemy oczy, z parówek języczki, natomiast z mortadeli - uszy.
Z oliwek tworzymy nos i pyszczek pieska.