Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, dzięki czemu jest idealne do podania na przyjęciach i specjalne okazje. Najlepiej smakuje z kanapką z serem i warzywami.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Jajko w avocado to pyszna potrawa, w której jajko umieszczone jest w wydrążonej części awokado. Aby przygotować idealne jajko w avocado, należy przeciąć avocado na pół, wyciągnąć pestkę, powiększyć otwór i wbić po jajku do każdej połówki. Następnie posypać jajko solą, pieprzem i szczypiorkiem. Na górę jajka położyć kawałeczek masła. Całość wstawić do piekarnika nagrzanego na 200°C na około 15 minut lub do momentu, aż białko zetnie się, a żółtko pozostanie płynne.