Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne chrupiące śniadanie na początek dnia ;-D
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1904
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1904
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Kromki chleba smarujemy masłem, na dwie nakładamy szynkę i przykrywamy ją pozostałymi kromkami.
Jajka roztrzepujemy widelcem i doprawiamy solą i pieprzem. W tak przygotowanym jajku maczamy podwójne kanapki z każdej strony.
Kanapki maczane w jajku układamy w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Na wierzch kanapek wylewamy po równo resztę jajka i posypujemy je siekanym szczypiorem.
Wszystko pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 15-20 minut. Podajemy na gorąco polane ketchupem. Smacznego !!!
;-D
;-)))