Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój zestaw kibica. Ja szykuję się do wiernego kibicowania naszym siatkarzom :) Grillowana pierś kurczaka w miodowej marynacie, do tego świeży ogórek, sałaty, rukola i listki botwinki.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1829
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 100
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1829
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2715
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Mięso piersi pokrój w 1-1,5 cm plastry. Miód wymieszaj z sosem sojowym, olejem, imbirem i posiekanym czosnkiem. Marnuj mięso minimum 30 minut. Opłucz ogórki i wszystkie zielone liście, sałaty, rukoli i botwinki. Ogórki pokrój obieraczką w cienkie paski. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa ułóż na półmisku. Mięso grilluj z każdej strony po 3 minuty, ciepłe przełóż na sałatę. Całość można skropić oliwą, mięso posolić.