Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na święta, sylwester i inne imprezy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Żółtka ścieramy na drobnych oczkach tarki, natomiast białka i ser żółty na grubszych. Cebulę siekamy na drobną kostkę. Na dno naczynia wykładamy ser i tuńczyka, smarujemy majonezem, posypujemy cebulką i żółtkami na które kładziemy szczypiorek.