Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Młoda kapusta to bardzo dobra baza do różnych surówek, sałatek. Ta surówka jest bardzo smaczna. Kapusta, marchewka, seler naciowy, papryczka peperoni dodająca nieco ostrości, a także nutka chrzanu.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Łodygi selera również pokroić w kostkę. Marchewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z papryczki usunąć nasiona i pokroić w kostkę. Koperek drobno posiekać. Sos - majonez połączyć z mlekiem, chrzanem, miodem, sokiem z cytryny. Wszystkie warzywa wymieszać z sosem, pieprzem młotkowanym z kolendrą i solą do smaku. Schłodzić. Smacznego.