Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z śledziem porem i jabłkiem w sosie śmietanowym
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 60
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 86
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 60
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 742
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 99
Składniki
Śledzie namoczyć w wodzie ( najlepiej 2 razy). Pora pokroić. Podsmażyć na maśle. Po chwili dodać starty czosnek, doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Przestudzić. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Skropić sokiem z cytryny. W miseczce wymieszać śmietanę z musztardą i miodem. Dodać trochęsoli i pieprzu i wymieszać. Śledzie pokroić na mniejsze kawałki, przerzucić do miski. Dodać pora, jabłko i przygotowany sos i wymieszać.