Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienicie smakuje sama z pieczywem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Zupki chińskie kruszymy do miski,dodajemy dołączone do nich przyprawy i zalewamy wrzątkiem oraz studzimy.Jajka obieramy i kroimy w kostkę.Kukurydzę i seler odsączamy z zalewy. Ogórki kroimy w kostkę.Wszystko mieszmy,doprawiamy sałatkę pieprzem i majonezem oraz jeszcze raz mieszamy.