Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 475
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 475
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1563
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 344
Składniki
Na półmisku rozłożyć roszponkę. Delikatnie oprószyć solą. Na sałacie rozłożyć pokrojonego w kostkę kurczaka, pokrojony na małe kawałki ser camembert, obrane i pokrojone w małe kawałki kiwi, przekrojone na połówki pomidorki. Awokado wydrążone łyżeczką ze skórki porozkładać na półmisku i skropić delikatnie sokim z cytryny. Dodać jeszcze arbuza pokrojonego w małe kostki. Całość oprószyć delikatnie solą, czarnym świeżo mielonym pieprzem. Polać sosem z oliwy z awokado, octu jabłkowego i miodu, szczyptą soli tuż przed podaniem. Podawać najlepiej tuż po przygotowaniu. Smacznego