Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo prosta sałatka, ale smaczna i można dorabiać ją różnymi sosami.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Gotujemy jajka na twardo studzimy, obieramy i ścieramy na grubych oczkach.
To samo robimy z serem.
Pory kroimy w całości w cienkie krążki.
Mając przygotowane wszystkie składniki zaczynamy układać je warstwami. Zaczynamy np. od pora i dodajemy łyżkę lub dwie majonezu. Następna warstwa to jajka i majonez oraz kukurydza + tuńczyk i smarujemy majonezem. Możemy również do każdej warstwy dodawać sól i pieprz.
Na koniec kładziemy jajko i smarujemy majonezem. Ważne jest by majonezu nie bylo zbyt wiele.
Oczywiście kolejność warstw może być dowolna według waszego uznania.
Na koniec kilka kawałków korniszona i zaczynamy ucztę. Smacznego