Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka. Doskonała na kolację, idealna do pracy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę czerwoną oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Ogórki konserwowe i polędwicę sopocką również kroimy w kostkę. Seler naciowy kroimy w półplasterki a pomidorki koktajlowe na ćwiartki. Olej mieszamy z solą pieprzem, bazylią, koperkiem i ostrą papryką. Wszystkie pokrojone składniki mieszamy z przygotowanym sosem.Odstawiamy na kwadrans.