Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu sałatka warstwowa z jajkiem, tuńczykiem, żółtym serem, czerwoną cebulą i ogórkiem kiszonym idealna na różne imprezy.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Jajka ugotuj na twardo wystudź i oddziel żółtka od białek. Ogórki kiszone i cebulę pokrój w kostkę. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Sałatkę układaj warstwowo w salaterce. Na dno posmaruj 2 łyżki majonezu, zetrzyj białka na tarce o grubych oczkach, ułóż cebulę pokrojoną w kostkę, posmaruj całość 2 łyżkami majonezu, zetrzyj żółty ser na tarce o grubych oczkach, ułóż ogórki kiszone pokrojone w kostkę, tuńczyka, posmaruj 2 łyżkami majonezu, na wierzch zetrzyj żółtka na tarce o drobnych oczkach.
Sałatki nie solić i nie pieprzyć. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.